Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι πέντε μέρες στην εντατική μου άφησαν σημάδια» (video)
«Όταν πεινάσω δεν θα φάω tartar, αλλά ψωμί, τυρί και ντομάτα», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για το «αθάνατο» ελληνικό φαγητό.
Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο Ηλίας Μαμαλάκης.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε πως έχει γύρω στα 70 με 80 μπαστούνια, ενώ θα επέστρεφε τηλεοπτικά με το «Μπουκιά και Συγχώριο» εάν του γινόταν πρόταση.
«Από τους τρεις κριτές του Master Chef πιο κοντά μου είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο πραγματιστής.Εχω πει καλά πράγματα για το Master Chef και πολύ καυστικά για τις αντιδράσεις κάποιων παικτών», δήλωσε.
Στη συνέχεια μίλησε για τις διατροφικές του προτιμήσεις: «Έχω φάει σε πολύ ακριβά εστιατόρια στο εξωτερικό, αλλά στα υστέρα της ζωής μου θέλω να φάω κλασική ελληνική κουζίνα. Στην πείνα μου δεν θα φάω tartar, αλλά ψωμί, τυρί και ντομάτα. Στην Αφρική μου έφεραν να φάω κροκόδειλο. Δοκίμασα και δεν μου άρεσε καθόλου».
Ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του. Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν φοβήθηκε για τη ζωή του, όμως οι πέντε μέρες που πέρασε στην εντατική τον σημάδεψαν.
«Η τελευταία μου περιπέτεια έχει λήξει. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου κι ας ήμουν στην εντατική. Το πενταήμερο στην εντατική μού άφησε σημάδια, μία μελαγχολία, έναν φόβο. Ζήτησα τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου. Δεν έχω κάνει όλα από αυτά που ήθελα να κάνω, έχω εκκρεμότητές», δήλωσε.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης ξεκινά μία τηλεοπτική σειρά, στην οποία δεν θα παίζει. «Μήπως είναι σειρά;», ήταν το υπονοούμενό του.
Ολες οι Ειδήσεις
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «Ο Μπαχαλόγατος»,Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 22:00 – Τρέϊλερ
- O bwinΣΠΟΡ FM 94.6 γιορτάζει στο «Football Unity Festival» τα 50 χρόνια του ΠΣΑΠΠ
- «Chef στην κουζίνα σας» με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Τα πιο λαχταριστά πιάτα για 4η σεζόν στο OPEN – Πρεμιέρα, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 14:45
- Μαρί Σαντάλ: Έχει γενέθλια μαζί με τον γιό της Οδυσσέα – Κίμωνα – «Είσαι ο πιο καλός άνθρωπος που ξέρω», έγραψε – Φωτογραφίες
- Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γιό της: «Εγώ σου δείχνω τον κόσμο κι εσύ, κάθε μέρα, μου μαθαίνεις να τον βλέπω ξανά από την αρχή»
- Καλομοίρα σε Γιώργο Μπούσαλη: «Είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας, είμαστε ευλογημένοι που σε έχουμε»
- Πολιτική αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ – Θάνου Πλεύρη με επίκεντρο την υπόθεση Μαζωνάκη – «Είχα τυπική σχέση με τον Θεοδωρόπουλο», είπε ο υπουργός
- Ίζακ Μπόνγκα: Το υψηλό επίπεδο της EuroLeague, η αμυντική φιλοσοφία και η επιθυμία του για το 8ο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook