Τι είπε ο Μπόμπαινας για τον Ηλία Μαμαλάκη

Τον Δημήτρη Ταϊρίδη, γνωστό και ως «Μπόμπαινα» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα».

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef μίλησε για την εμπειρία του στον μαγειρικό διαγωνισμό, την καριέρα του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Παράλληλα απάντησε και για την ανάρτηση-καταπέλτη που είχε κάνει για εκείνον ο Ηλίας Μαμαλάκης και στην οποία τον χαρακτήριζε, μεταξύ άλλων, «τοξικό».

«Η εμπειρία στο MasterChef ήταν εξαιρετική. Θεωρώ πως βγήκα από τον στόχο μου γιατί υπήρξαν όλα αυτά τα θέματα μέσα στο σπίτι… Έχω κάνει μια διαδρομή μεγάλη μαγειρικά. Εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στο εξωτερικό, ιδιωτικά σε οικογένειες. Ο κόσμος νομίζει πως έκλεισα τη Μπόμπαινα και πτώχευσα. Τη Μπόμπαινα θα την ανοίξω ξανά με την πρώτη ευκαιρία και θέλω αυτοί που θα έρθουν πρώτοι να φάνε, να είναι αυτοί που με βρίζουν. Έχω κάνει 17 αρραβώνες και ετοιμάζομαι για το 18ο δαχτυλίδι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Τι είπε ο Μπόμπαινας για τον Ηλία Μαμαλάκη

Σχετικά με τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη για εκείνον, ο Μπόμπαινας ανέφερε: «Ο κύριος Μαμαλάκης με αποκάλεσε τοξικό άνθρωπο και είπε κάποια αρνητικά σχόλια για μένα. Στα ιερά τέρατα της ελληνικής γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά. Τους στέλνεις την αγάπη σου. Θα ήθελα πάρα πολύ εφόσον γνωρίσει τον Ταϊρίδη να ξαναβγεί και να πει τα ίδια πράγματα. Γιατί βλέπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τις κάμερες και δε ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook