Που να ήξεραν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ότι η «χιονισμένη» βόλτα με το γιό τους θα προκαλούσε ποικίλα σχόλια

Χτές η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες τους από την οικογενειακή τους βόλτα μαζί με το με το νεογέννητο γιό τους στη χιονισμένη Πεντέλη.

Κάποιοι όμως έσπευσαν να τους κρίνουν επειδή έβγαλαν έξω με τέτοιο κρύο το μωρό τους.

Βέβαια να σας θυμίσουμε ότι το μωράκι τους το είχαν ντυμένο καλά με μια ολόσωμη φόρμα για τα χιόνια.

Πρώτος στα σχόλια απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανεβάζοντας στα social media ένα σχετικό άρθρο του διδάκτορα μοριακής βιολογίας, Ιωάννη Πρασσά για τα οφέλη του κρύο αέρα στα νεογέννητα, γράφοντας: «Για εσάς που τα ξέρετε όλα».


Λίγο αργότερα και η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Instagram για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκαν .

«Τώρα που σας βρήκα, για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε το μωράκι μας χθες έξω από το σπίτι; Για δέκα λεπτά κάναμε μία βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό γενικά, στις σκανδιναβικές χώρες που έχει όλο τον χρόνο παγωνιά, τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή; Να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες;»

«Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω, να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά ευχαριστώ. Μη με πρήζετε, έλεος. Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μόνο μια φωτογραφία και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε» πρόσθεσε, εμφανώς εκνευρισμένη, η Ιωάννα Τούνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook