Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, δεν θέλουμε»

Πανευτυχής στα προσωπικά της δήλωσε ότι είναι η Αφροδίτη Λιάντου και διέψευσε φήμες που την θέλουν να παντρεύεται ή να είναι έγκυος.
Η Αφροδίτη Λιάντου , η «Μυρτάλη» από τη «Γη της Ελιάς» μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την σχέση με την μητέρα της, και γέλασε με πρόσφατο δημοσίευμα που την ήθελε έγκυο και έτοιμη να παντρευτεί.
Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, η «Γη της Ελιάς».
«Αν είχα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου στη «Γη της Ελιάς» θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Η «Μυρτάλη» είναι το άκρως αντίθετο από εμένα. Παλιά όταν με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν καλά πράγματα, τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε, γιατί έγινα έτσι», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.
«Όταν με κάλεσε ο Αντρέας Γεωργίου για να κάνω κάστινγκ δεν το πίστευα, νόμιζα ότι δεν θα με πάρει», συμπλήρωσε.
Για την σχέση της με τους γονείς της δήλωσε πως, «οι γονείς μου δεν είναι αυστηροί, είναι ελαστικοί, μου λένε να πηγαίνω με το ένστικτό μου. Είναι άψογη η σχέση με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, την εμπιστεύομαι και σαν φίλη μου. Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο μαζί, δεν θέλουμε. Έχουμε κάνει τατουάζ με την μητέρα μου ένα τριαντάφυλλο, μικρή με έλεγε τριανταφυλλένια», πρόσθεσε η Αφροδίτη Λιάντου.
Για τις φήμες που την θέλουν έγκυο απάντησε πως, «έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά».
Ολες οι Ειδήσεις
- Εθνικό Λαχείο: Σε καταστήματα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης οι δύο τυχεροί που κέρδισαν από 500.000 ευρώ – Στις 7 Ιουλίου η πρώτη κλήρωση της νέας έκδοσης
- Κατερίνα Λιόλιου για τον σύντροφό της: Τα τελευταία τρία χρόνια είμαι σε σχέση και δεν θέλω να το κρύβω (βίντεο)
- Βαριά «καμπάνα»: Πρόστιμο 3.250 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος σε 21χρονο που πήγε να ξεφύγει από το μπλόκο της Αστυνομίας στη Βουλιαγμένης – Βίντεο
- Κ. Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Προτεραιότητα να ανακτήσουμε τα χρήματα – Έλεγχοι πριν την πληρωμή για μέλι και βιολογική κτηνοτροφία
- Τζάνειο: Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της 62χρονης γυναίκας μετά τη λανθασμένη μετάγγιση αίματος – Οι γιοί της εξετάζουν τη δωρεά οργάνων
- Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Φιγούρα δυναμικότητας και ανδρισμού ο πατέρας μου, αλλά όταν είμαστε μόνοι μας είναι απλά ο μπαμπάς μου (βίντεο)
- ΥΠΕΚΑ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν υπάλληλοι και εργοδότες για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο μέσα από 16 ερωτοαπαντήσεις
- O Τράμπ εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz», ένα κέντρο κράτησης μεταναστών – «Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες και φίδια»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook