Πανευτυχής στα προσωπικά της δήλωσε ότι είναι η Αφροδίτη Λιάντου και διέψευσε φήμες που την θέλουν να παντρεύεται ή να είναι έγκυος.

Η Αφροδίτη Λιάντου , η «Μυρτάλη» από τη «Γη της Ελιάς» μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την σχέση με την μητέρα της, και γέλασε με πρόσφατο δημοσίευμα που την ήθελε έγκυο και έτοιμη να παντρευτεί.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, η «Γη της Ελιάς».

«Αν είχα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου στη «Γη της Ελιάς» θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Η «Μυρτάλη» είναι το άκρως αντίθετο από εμένα. Παλιά όταν με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν καλά πράγματα, τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε, γιατί έγινα έτσι», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

«Όταν με κάλεσε ο Αντρέας Γεωργίου για να κάνω κάστινγκ δεν το πίστευα, νόμιζα ότι δεν θα με πάρει», συμπλήρωσε.

Για την σχέση της με τους γονείς της δήλωσε πως, «οι γονείς μου δεν είναι αυστηροί, είναι ελαστικοί, μου λένε να πηγαίνω με το ένστικτό μου. Είναι άψογη η σχέση με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, την εμπιστεύομαι και σαν φίλη μου. Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο μαζί, δεν θέλουμε. Έχουμε κάνει τατουάζ με την μητέρα μου ένα τριαντάφυλλο, μικρή με έλεγε τριανταφυλλένια», πρόσθεσε η Αφροδίτη Λιάντου.

Για τις φήμες που την θέλουν έγκυο απάντησε πως, «έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook