Ο Μάριος - Πρίαμος Ιωαννίδης, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Καρολίνα Καλύβα και το …τέταρτο πρόσωπο από το Survivor All Star

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας», ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης παραδέχεται στην Ελευθερία Ελευθερίου πως έχει έρθει κοντά ερωτικά με παίκτρια του ριάλιτι και δεν αναφέρεται στην Καρολίνα Καλύβα.
Η Ελευθερία Ελευθερίου με το πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο έκανε άγρια σκηνή στην Μάριο –Πρίαμο Ιωαννίδη για τα φιλιά στη ζούγκλα με την Καρολίνα Καλύβα, μακριά από τις καλύβες των παικτών. Τώρα όμως πέρα από το «τρίτο» πρόσωπο, έχει να αντιμετωπίσει και …τέταρτη αντίζηλο!

Ένα τέταρτο πρόσωπο φαίνεται πως προστίθεται στο ερωτικό τρίγωνο του Survivor All Star, όσο η Ελευθερία παραμένει στο παιχνίδι με την Καρολίνα να περιμένει την επιστροφή του Μάριου Πρίαμου.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος κάνουν μια άκρως αποκαλυπτική κουβέντα.

«Στην κουβέντα που φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα δούμε την Κυριακή, η Ελευθερία ρωτάει τον Μάριο, αν υπήρξε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια του Survivor, εκτός από αυτή με την Καρολίνα. Ο Μάριος όχι μόνο το παραδέχεται αλλά λέει και για ποια πρόκειται. Αν δεν πει το όνομα στο επεισόδιο της Κυριακής, θα το σας το πω εγώ τη Δευτέρα», είπε στο «Πρωινό μας» ο Νίκος Παρτσώλης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook