Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο παρουσιαστής αποσωληνώθηκε, βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Δευτέρα.

Το πρώτο μήνυμα του Ανδρέα Μικρούτσικου μέσα από το νοσοκομείο μετά την αποσωλήνωσή του και τη μεταφορά του σε θάλαμο μετέφερε μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” ο Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπαγόρευσε το μήνυμα του στην εκπομποή αλλά και στον κόσμο που του συμπαραστάθηκε μέσα από τα social media.


«Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες και όλους για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Ένα ιδιαίτερο “ευχαριστώ” προσωπικά στον Νίκο Κοκλώνη για τη βοήθειά του και στο κανάλι του Alpha. Στον γιατρό μου τον Γιώργο Πλουμίδη και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Φιλιά στον γλυκό μου Ναταλάκι και σε όλη την ομάδα», ήταν το μήνυμα του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έπειτα από λοίμωξη του αναπνευστικού χρειάστηκε να μείνει για περίπου μια εβδομάδα στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλευτηρίου των Βορείων Προαστίων, ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα έχει αποσωληνωθεί και πλέον βρίσκεται σε κανονικό θάλαμο μιας και η υγεία του παρουσιάζει βελτίωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook