Ένα βίντεο στην πλατφόρμα στο Tik Tok έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, με τον Χρήστο Μάστορα και την Δέσποινα Βανδή να βρίσκονται στη σκηνή του Έναστρον και να έρχονται πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον.

Στο βίντεο, ο frontman του συγκροτήματος Melisses έρχεται… σε απόσταση αναπνοής από την Δέσποινα Βανδή, με πολλούς να νομίζουν ότι οι δύο καλλιτέχνες φιλιούνται στο στόμα.

Όπως ήταν επόμενο το βίντεο κυκλοφόρησε σε social media και sites, με συνέπεια να γίνει viral και να προκαλέσει την αντίδραση του καλλιτέχνη.

Ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το βίντεο με το υποτιθέμενο φιλί, εκφράζοντας την ενόχλησή του που πήρε τόση έκταση μια επαγγελματική στιγμή του με την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή.

«Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό «θέμα» με κάνει να νιώθω πολύ άβολα.

Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να «ντύσουμε» τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα.

Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook