Μαρία Αντωνά: Χορεύει τσιφτετέλι για χάρη του Άρη Σοϊλέδη – Δείτε το βίντεο
Τι και αν πρέπει να ξυπνήσει στις 6 το πρωί , η Μαρία Αντωνά έχει κέφια και χορεύει ξημερώματα προς τέρψιν του Άρη Σοϊλέδη.
Ο Άρης Σοϊλέδης τράβηξε σε βίντεο τον αισθησιακό χορό της Μαρίας Αντωνά και δεν τον κράτησε μόνο για τα … μάτια του αλλά μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους!
Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέβασε στον λογαριασμό του στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Η Μαρία Αντωνά χορεύει τσιφτετέλι και εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Ο ίδιος σχολίασε πως η μέλλουσα σύζυγός του ενώ έλεγε πως θέλει να κοιμηθεί νωρίς γιατί ξυπνάει στις 6:00 το πρωί στις 2:30 τα ξημερώματα χόρευε με πάθος.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok ο Άρης Σοϊλέδης
https://www.tiktok.com/@soiledis11/video/7214981766891851013
Ολες οι Ειδήσεις
- Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η απάντησή της στον Αντώνη Ρέμο για τους Gipsy Kings
- Πέτρος Πολυχρονίδης: Η άγνωστη ιστορία με τον 12χρονο Γιώργο Μαζωνάκη – «Εδώ θα κάνουμε τέχνη Πετράκο. Αυτό οι μεγάλοι το πληρώνουν»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απολογούνται σήμερα οι γιατροί για τον θάνατό του – «κλειδί» η φωτογραφία του τραγουδιστή από την κλινική – Τα στοιχεία που θα κρίνουν την τύχη τους
- Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Πλήθος κόσμου συρρέει στην «παλιά του γειτονιά» – Μέχρι τη 1 το λαϊκό προσκύνημα (βίντεο)
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
- Γιώργος Μαζωνάκης – Ένωση Ελλήνων Φυσικών για τους δύο γιατρούς της κλινικής: «Ανυπόστατοι όροι η κβαντική ιατρική και η κβαντική θεραπεία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook