«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» αναφέρει το γνωστό αρχαίο γνωμικό, το οποίο το γνωρίζει, και μάλιστα πολύ καλά, η Μαρία Αθανασιάδου.

Γνωρίζοντας ότι ένα υγιές σώμα σου προσφέρει ψυχική υγεία και ισορροπία η γνωστή τραγουδίστρια φροντίζει να διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση.

Πως το πετυχαίνει αυτό; Έχοντας κάνει… δεύτερο σπίτι της το γυμναστήριο, όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.


Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια με την γνήσια λαϊκή φωνή και την εκρηκτική της παρουσία προπονείται σχεδόν καθημερινά στο Encore Athens Training, καθώς θεωρεί ότι η γυμναστική τη βοηθάει σε πολλούς τομείς.


Άλλωστε είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και γενικά έχει μάθει να προσέχει πολύ την εικόνα της, διαθέτοντας ένα αψεγάδιαστο κορμί.

Η Μαρία Αθανασιάδου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο «Ελλάδος Εικόνες» και αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας τα νέα της τραγούδια τα οποία αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.


Η όμορφη ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη μετράει σημαντικές συνεργασίες στο μουσικό βιογραφικό της με «μεγάλους» καλλιτέχνες, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Νίκος Βέρτης, η Πάολα και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Μάλιστα αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει τα νέα της τραγούδια τα οποία αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook