Οι αποβολές δεν έχουν τέλος στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης και όπως φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα αποβάλλεται από το Survivor καθώς φέρεται να έχει παραβιάσει τον κανονισμό.

Αιτία ένα βίντεο το οποίο εμφανίζει την Αφροδίτη Σκαφίδα να επικοινωνεί με ντόπιο αλλά και να τρώει έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες.

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης είχαν επίσης αποβληθεί, για επικοινωνία με ντόπιο, στον οποίο έδωσαν χρήματα για να τους προμηθεύσει φαγητό. Όπως επίσης και η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, για χρήση κινητού.

Πρόσφατα, είχε κυκλοφορήσει βίντεο όπου έδειχνε την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει κρυφά και να στέλνει φιλιά στην κάμερα που την κατέγραφε. Η Αφροδίτη Σκαφίδα, είχε καταγραφεί να παραβιάζει τον κανόνα του φαγητού. Το κλιπ που είχε αναρτηθεί αρχικά στο nassosblog.gr και έπειτα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έδειχνε την παίκτρια να τρώει κρυφά φαγητό, και συγκεκριμένα κρακεράκια ή ρυζογκοφρέτα, στο δάσος, εκτός παραλίας.

Ο Ατζούν λοιπόν μετά τη διαρροή του βίντεο εξέτασε όλα τα δεδομένα και μετά από σκέψη αποφάσισε ότι δεν έχει τα περιθώρια να πάρει άλλη απόφαση, πέρα απ’ το να αποβάλλει την Αφροδίτη Σκαφίδα από το παιχνίδι. Τα πρόσφατα περιστατικά ‘έδεναν τα χέρια’ στην παραγωγή η οποία δεν γινόταν να δράσει επιλεκτικά, στέλνοντας ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού τη νεαρή παίκτρια.
Η Αφροδίτη θα οδηγηθεί στο ξενοδοχείο ύστερα από το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, με τον ίδιο τον Ατζούν να ανακοινώνει, στο αυριανό συμβούλιο, την απόφαση της παραγωγής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook