Ένα μήνυμα αγάπης , παρά τον πόνο της, είναι η ανάρτηση της Δώρα Τσαμπάζη που μαζί με τα παιδιά της θα περάσουν το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαίδη.

Τη Μεγάλη Παρασκευή συμπληρώνονται 6 μήνες από τη μέρα που ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαϊδης έφυγε από τη ζωή και η Δώρα Τσαμπάζη βιώνει την απώλεια του και δεν έχει σταματήσει λεπτό να τον σκέπτεται.

Η Δώρα Τσαμπάζη δε το βάζει κάτω και μέσα από μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram ραγίζει καρδιές με το μήνυμα αγάπης που στέλνει.

«Αύριο ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα.

Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…» γράφει στην ανάρτησή της η Δώρα Τσαμπάζη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook