«J2US»: H ένσταση του Τριαντάφυλλου με τους κριτές του show για την ερμηνεία της Φελίσια (video)

«Αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε», είπε ο Τριαντάφυλλος που τα έβαλε με τους κριτές στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί την παρτενέρ του.
Ο Τριαντάφυλλος έσπευσε να υπερασπιστεί το ταίρι του στο J2US Φελίσια Τσαλαπάτη, με την Καίτη Γαρμπή να απαντά στα σχόλια του τραγουδιστή.
Μαζί με τον παρτενέρ της Τριαντάφυλλο βρέθηκε στη σκηνή του J2US η Φελίσια Τσαλαπάτη το βράδυ του Σαββάτου. Η ερμηνεία του ζευγαριού, ωστόσο, κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου.
«Βλέπω ότι προσπαθεί η Φελίσια, κάνει φιλότιμη προσπάθεια να πει ένα τραγούδι το οποίο θέλει ερμηνεία και να βγάζεις την ψυχή σου. Δεν μπορεί να το κάνει, δεν είναι εύκολο», είπε η Καίτη Γαρμπή.
Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να υπερασπιστεί το ταίρι του στο J2US στον αέρα.
«Για εμένα προσωπικά ήταν φανταστικό για μία κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας. Κάποιες φορές η Φελίσια δακρύζει όταν φεύγομε από εδώ γιατί δεν έχει ακούσει ποτέ μία καλή κουβέντα. Κάθε εβδομάδα ακούσει τα ίδια, αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε», είπε ο Τριαντάφυλλος.
Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή παραδέχθηκε πώς η Φελίσια θα είχε αποχωρήσει αν δεν είχε για coach της τον Τριαντάφυλλο, ενώ η παρατήρηση της Βίκυς Σταυροπούλου στον Τριαντάφυλλο για τον τόνο που επέλεξε το τραγούδι τον έκανε έξαλλο.
«J2US»: Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο
Δείτε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό «J2US», αλλά και την αποχώρηση της Εύης Δρούτσα.
Η Ναταλία Αργυράκη είπε πως οι κριτές έχουν απαιτήσεις από εκείνη.
«Αισθάνθηκα πως έκανα το κάτι παραπάνω γιατί χόρεψα, όμως ερμηνευτικά δεν ήταν το καλύτερό μου».
Ο Φοίβος Παπαδάκης μας σύστησε τη σύντροφό του Αλίκη Νούση για την οποία είπε πως πέρα από κούκλα είναι καλός άνθρωπος.
«Είμαι πού τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου».
Η κοπέλα του, Αλίκη Νούση, είπε πως είναι μαζί σε ό,τι κάνουν και δεν θα μπορούσε να λείψει από το J2US.
«Στον πατέρα μου ανακοίνωσα ότι θα είμαι στο J2US μία ώρα αφότου συμφώνησα».
Η Μαριάντα Πιερίδη είπε πως στον Άρη Σοϊλέδη άξιζε να πάρει 10 στην εμφάνισή του γιατί έκανε γυρίσματα και ήταν πού δύσκολο».
Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Εύη Δρούτσα και ο Μπο.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | Δείτε έξι υπέροχα βίντεο – Σάββατο 03.05.2025
- Πρώτη η Ράνια Τζίμα και το δελτίο του MEGA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Η Γεωργία Μεσαρίτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μουζακίτης, ο ρόλος κομπάρσου με τον Μπράντ Πιτ και η Έμα Στόουν
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Παιανίας – “Η υποστήριξη του αθλητισμού απαιτεί επένδυση σε υποδομές”
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- «Φως στο Τούνελ»: Εξελίξεις για το θάνατο των παιδιών στην Αμαλιάδα και το μυστήριο με την εξαφάνιση της γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook