Ο Βασίλης Καρράς μετά την χειρουργική επέμβαση έχει αναρρώσει πλήρως και ετοιμάζεται να επανέλθει στην μουσική σκηνή.

Μάλιστα ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε να διασκεδάζει σε γνωστή ταβέρνα της δυτικής Θεσσαλονίκης βρέθηκε με φίλους του.
Σύμφωνα με το protothema.gr , ο δημοφιλής τραγουδιστής απόλαυσε το φαγητό του συντροφιά με καλή παρέα και εμφανώς ευδιάθετος σε γνωστό στέκι στην περιοχή της Πολίχνης, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Στο τραπέζι της παρέας του Βασίλη Καρρά ήταν ο Κώστας Ηλιού, με τον οποίον έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ δίπλα του κάθονταν ο γνωστός Βούλγαρος τραγουδιστής Τόνι Στοράρο.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr φαίνεται να απολαμβάνει τα τραγούδια που τραγουδάει με την κιθάρα ο Κώστας Ηλιού και χαμογελώντας να ανταλλάσσει κουβέντες με τους θαμώνες, ενώ στο χέρι του κρατά ένα τσιγάρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η αδιαθεσία και η νοσηλεία του στο Βενιζέλειο

Εκείνο το διάστημα, ο τραγουδιστής είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και είχε κριθεί σκόπιμο, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζελείου.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Καρράς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, προετοιμάζει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook