Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε τη συνέντευξη της Κατερίνας Κανούργιου στον Νίκο Μουτσινά.

Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου επικεντρώθηκε στο «Πρωινό μας» στη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για τους πρώην συντρόφους της. «Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά…» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε στον ΣΚΑΪ: «Ατυχέστατη δήλωση. Το “κάνω μάγκα έναν σύντροφο” δεν είναι ωραία φράση. Αν δεν θέλεις να κάνεις τη σχέση σου γνωστή, θα την κρατήσεις εκεί που πρέπει, και θα τη ζήσεις μόνος ή μόνη σου. Όταν εσύ ο ίδιος δημοσιοποιείς τις σχέσεις σου συνέχεια, προφανώς μετά κάποιον θα κάνεις μάγκα. Τα εν οίκω μη εν δήμω».

Στη συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε ότι ξέρει πολλές παρουσιάστριες που έχουν σχέσεις και δεν τους έχει δει ποτέ κανείς δημόσια και ότι είναι από τις λίγες φορές που συμφωνεί με την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είπε ότι ο ψυχολόγος δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τη φράση “μάγκας”.

Δείτε το βίντεο με το σχόλιο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook