Μια νέα κόντρα σημειώθηκε τη Δευτέρα μεταξύ Τζόυς Ευείδη και Κατερίνας Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου το πρωί της Δευτέρας όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη νέα νομοθετική ρύθμιση στην Ισπανία που οι γυναίκες τις δύσκολες μέρες του μήνα μπορούν να παίρνουν άδεια.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της είπε, «Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δε γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε».

Η Τζόυς Ευείδη, η οποία όπως φαίνεται παρακολουθούσε την εκπομπή, βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο αργότερα απάντησε στην Τζόυς Ευείδη με ένα μακροσκελές μήνυμα στα Instagram Stories της.

«Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook