Τραγικές οι εξελίξεις στη «Γή της Ελιάς» με τη δολοφονία της Μυρτάλης.

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Παρασκευής στη “Γη της Ελιάς” αφού οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια από τις πιο τραγικές στιγμές που έχουν προβληθεί από το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέχρι και σήμερα. Τη σκηνή που ο Αλέξης σκοτώνει με τα χέρια του την αγαπημένη του Μυρτάλη.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, που υποδύεται τον νεαρό Αλέξη συνειδητοποιώντας τι έκανε τηλεφωνεί αμέσως στη μητέρα του. Οι σκηνές που θα ακολουθήσουν στο επόμενο επεισόδιο είναι το λιγότερο τραγικές.

Ο Αλέξης θα συλληφθεί και θα ομολογήσει όλους τους φόνους που έχει κάνει αφήνοντας άναυδους τους πάντες που δεν μπορούν να συλλάβουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Όλη η οργή του κόσμου όμως , όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ξεσπά και στη Μαργαρίτα που σαν μάνα του δεν έκανε κάτι να προλάβει τα όσα έγιναν με τον εγκλεισμό του τουλάχιστον σε ψυχιατρική κλινική δεδομένης της ψυχικής του διαταραχής…

Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επεισόδιο με τη δολοφονία της Μυρτάλης σχολίασαν για τον τόσο άδικο χαμό της.

Δείτε μερικά tweets

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook