Ένας κακός χαμός έγινε στην εκπομπή Super Katerinaμε τον Γιάννη Πουλόπουλο να γίνεται έξαλλος με σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Αφορμή της έντασης στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ακούγοντας της δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος μίλησε για “αθώωση” του Γιώργου Κιμούλη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε πως δεν πρέπει να ενοποιούμε όλες τις υποθέσεις και να τις διαχωρίζουμε, κάνοντας έξαλλο τον Γιάννη Πουλόπουλο που θεώρησε ότι αυτό τον προσβάλλει καθώς όπως είπε, στη δική τους εκπομπή, φρόντιζαν πάντα να κρατούν αποστάσεις και να διαχωρίζουν τις υποθέσεις.

«Δε τους ενοποίησε κανένας και μη μιλάς για την εκπομπή σε παρακαλώ πολύ γιατί έχουμε κρατήσει αποστάσεις με πάρα πολύ κόπο και ειδικά εγώ» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Εκείνη τη στιγμή, ακούστηκε το χαρακτηριστικό σήμα από το Big Brother εκνευρίζοντας ακόμα περισσότερο τον Γιάννη Πουλόπουλο ο οποίος αντέδρασε λέγοντας, «Όχι, δεν είναι παιδιά ριάλιτι αυτό, λυπάμαι πάρα πολύ αν το βλέπετε έτσι. Ένα λεπτό, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε τις αποστάσεις, ούτε έχουμε κάνει εδώ ποτέ τηλεδικαστήριο. Και εγώ ειδικά, ως συντονιστής της εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια».

Όταν, δε, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να πάρει θέση, ο δημοσιογράφος συνέχισε σε ακόμα πιο έντονο ύφος.
«Απαντάω στον Αντρέα, άκουσες τι είπε;» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Συγγνώμη, αλλά έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια σε αυτή την εκπομπή για να μη γίνει τηλεδικαστήριο. Δε μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε αν αυτό που είπε τον έθιξε τόσο πολύ με τον Γιάννη Πουλόπουλο να αντιδρά.

«Ναι, με έθιξε. Γιατί να μη με θίξει; Δε κατάλαβα. Έκανα από πέρυσι τον συντονισμό της εκπομπής; Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι αυτό; Καλά Αντρέα, τα βλέπεις όλα αστεία… Σε διορθώνω, δε δέχεσαι να σε διορθώνει κάποιος» απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο δημοσιογράφος.

Τα πειράγματα όμως που ακολούθησαν από τους υπόλοιπους συνεργάτες του τον έκαναν να βγει εκτός εαυτό ζητώντας ακόμα και από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να πάρει θέση.

«Παιδιά τώρα αλήθεια; Προσβάλλεται όλη η εκπομπή αυτή τη στιγμή και πρέπει να πάρεις κι εσύ Κατερίνα θέση σε αυτό» είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook