Τζένη Μελιτά: Πρόβα νυφικού για την παρουσιάστρια της ΕΡΤ (εικόνες)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται ν ανέβει η Τζένη Μελιτά .
Η Τζένη Μελιτά που παρουσιάζει με τον Φώτη Σεργουλόπουλου την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», στην ΕΡΤ πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαργαρίτη, μετά από 9 χρόνια σχέσης.
Το απόγευμα της Πέμπτης (1/6) η Τζένη Μελιτά βρέθηκε στο ατελίε της σχεδιάστριας Lila Nova για να κάνει πρόβα νυφικού , όπως έγραψε και στις αναρτήσεις της, δημοσιεύοντας και κάποιες φωτογραφίες .
Αποκάλυψε μάλιστα ότι στο γάμο της εκτός από το νυφικό θα φορέσει και ένα άλλο φόρεμα για το γαμήλιο πάρτι .
«Είμαστε στα 9 χρόνια και θα πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας με πολύ προσωπική δουλειά και των δύο. Έχουμε κάτσει 2-3 φορές κάτω και έχουμε πει ”θέλουμε να προσπαθήσουμε;” Και το έχουμε καταφέρει.
Έρχονται τα πολύ ωραία σιγά – σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου, με λίγους συγγενείς και φίλους. Ετοιμάζουμε κάτι πολύ μικρό με λίγους και πολύ αγαπημένους συγγενείς», είχε εξομολογηθεί η Τζένη Μελιτά σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».
Ολες οι Ειδήσεις
- ΔΕΗ: Μειωμένα 10-25 % τα τιμολόγια Σεπτεμβρίου
- Και επισήμως στον ANT1 ο Παναγιώτης Στάθης – Η ανακοίνωση του σταθμού
- Νίκος Χατζηνικολάου: Από τις 8 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
- Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Κάνουν βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου (βίντεο)
- Ζόζεφιν: Τι περιγράφει ο ναυαγοσώστης που έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες στη γιαγιά της (βίντεο)
- Ο Γιώργος Σμυρνής αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Alpha
- Άδωνις Γεωργιάδης για Αλέξη Τσίπρα: «Τρομερό πολιτικό ταλέντο της γενιάς μας, θα μπορούσε να φτάσει NBA αλλά έφτασε Άνω Ραχούλα» (βίντεο)
- Alpha News: Με νέα εικόνα ο Αντώνης Σρόιτερ στις 18:50
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook