«Κάθονται, φαντάζονται και γράφουν», είπε ο Ντέμης Νικολαίδης απαντώντας για πρώτη φορά αναφορικά με τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη για τη νέα του σύντροφο Αλεξάνδρα Νικολαΐδου απασχόλησε τα media με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, αλλά και όσα γράφτηκαν για τη νέα του σχέση.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Fair Play, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα του περιοδικού «yes» με τη φήμη ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης περιμένει παιδί με την νέα του σύντροφο την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά.
Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Να θυμίσουμε πως η νέα σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη αποκαλύφθηκε όταν εκείνος και η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει για πρώτη φορά μαζί. Άλλωστε, η σχέση τους ήταν για έξι μήνες «αθόρυβη».

Πηγή: tlife.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook