Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Έχω πει να κάνουμε παιδί αλλά από την άλλη με τρομάζει, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη , μέσα από το νέο της Q&A στο instagram, απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους με εξομολογητική διάθεση για το πώς αντιμετωπίζει τη μητρότητα και αν είναι έτοιμη να αποκτήσει ένα παιδί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Νιώθω ότι έχω φτιάξει την οικογένειά μου με τον άνθρωπο που είμαι κι έχουμε τα σκυλάκια μας, Άιζα και Κιάρα που τα θεωρώ παιδιά μου. Ειδικά την Άιζα νομίζω την έχω γεννήσει. Ναι, θα μου πεις δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις ένα παιδί. Δεν σου κρύβω όμως ότι με τρομάζει (το να κάνω παιδί).

Ακόμα και τώρα που έχω μεγαλώσει, με τρομάζει και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλή μάνα και αν μπορώ να δώσω όσα πρέπει να δώσεις σε ένα παιδί, μαζί με όσα γυρνάνε στο μυαλό μιας γυναίκας για το να κάνει ένα παιδί.

Από τη μία έχω πει: “Ναι, άντε να κάνουμε”, αλλά μετά με πιάνει και λέω… “όχι, όχι νομίζω πως δεν…”. Από την άλλη μου αρέσει πώς περνάω με τον άνθρωπό μου. Απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο, απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Έχουμε τις δουλειές μας, κάνουμε τα πάντα… οπότε δεν είμαι σίγουρη για το εάν θέλουμε να κάνουμε παιδιά», απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook