Τζένη Μπαλατσινού: Ο Βασίλης είναι αυθεντικός – Μου άρεσε η δήλωση του ότι με κυνήγησε (video)
Για τον γιό της που πλέον μεγάλωσε και κάνουν…debate, μίλησε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού
Το βράδυ της Τετάρτης 7/6, η Τζένη Μπαλατσινού διοργάνωσε για πέμπτη χρονιά το fashion show Hautes Grecians, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.
Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και ο Νίκος Γεωργιάδης συνάντησαν την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.
«Το πρόσημο της τηλεόρασης είναι θετικό, έχω περάσει καλά σε ό,τι και αν έκανα. Ειδικά όταν κάναμε το Next Top Model αλλά και στο πρωινό του Mega. Με τον Βασίλη είμαστε οικογένεια, όπου μπορούσα να βοηθήσω στην προεκλογική εκστρατεία του, νομίζω βοήθησα. Και εύχομαι πραγματικά να βοήθησα. Η προεκλογική διαδικασία απαιτεί πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Είναι πολύ πιο δύσκολο για τον Βασίλη. Ο γιος μας είναι 2,5 ετών, επικοινωνεί πλέον, κάνουμε debate» ανέφερε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού.
«Ο Παναγιώτης Αντώνιος έχει στοιχεία και των δυο μας, αλλά είναι μοναδικός. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χαρακτήρα. Είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία για εμάς, πραγματικά. Ήταν πολύ γλυκιά και αντρική η δήλωση του Βασίλη ότι με κυνήγησε. Και μένα μου άρεσε. Μπορεί να ακουστεί λίγο κοινότυπο αλλά στον Βασίλη θαυμάζω ότι είναι αυθεντικός» εξομολογήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Μπλε Ώρες»: Το 5ο teaser με Π. Τσαρούχα, Κ. Στικούδη, Γ. Κυριακού – Μια δυνατή ιστορία έρχεται στον ΣΚΑΪ
- ΕΡΤnews: «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – Τα σανατόρια της Ελλάδας – Πέμπτη 18.06.2026
- Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Το συγκινητικό «αντίο» για το φινάλε του Maestro: «Ήταν όλη μου η ζωή, 5 χρόνια τώρα» – Φωτογραφίες
- Ο Άρης Δαβαράκης απαντά στην Ακρίτα για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: «Αυτό το ψυχρό κτήνος έστειλε στον τάφο 17 ανθρώπους, να μην εκτίσει 25 χρόνια ποινή;
- Τζένη Γεωργιάδη: Μάς παρουσιάζει τον μουσικό «Θησαυρό» της που συνεπαίρνει (βιντεοκλίπ)
- Aποθέωση για την Τζένη Κατσίγιαννη στο Μάνεση Αργολίδας – Πάνω από 4.000 κόσμου χόρεψαν μέχρι το πρωί (βίντεο)
- Σε τροχιά διάλυσης ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος «έφαγε» Παππά – «συναινετικό» το διαζύγιο με Ζαχαριάδη – “Παρών” δηλώνει ο Πολάκης
- Μητσοτάκης από Βούλα: Ο “τζάμπα 1” συναγωνίζεται τον “τζάμπα 2” – Όποιος σας υπόσχεται τζάμπα παροχές να ξέρετε ότι θα σας τα πάρει.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook