Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Μαρία Σολωμού και όπως φάνηκε μια χαρά τα πήγαν μεταξύ τους.

Έντονες ήταν οι φήμες τις τελευταίες ημέρες που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Mente Fuerte να έχουν έρθει αρκετά κοντά, ωστόσο, η ίδια το διέψευσε κατηγορηματικά.

«Άλλο αυτό! Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Κρατάω μια απόσταση. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte, ήμασταν σε κοινή παρέα και ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές. Μάλλον για αυτό. Μπορεί και να τριτώσει. Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο άντρα, είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος» είχε απαντήσει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή «Γεια σου».

Το βράδυ της Πέμπτης 9/6 η Αλεξάνδρα Παναγιώtαρου έδωσε το παρών σε ένα event, στο οποίο μάλιστα κάθισε στο ίδιο τραπέζι με την Μαρία Σολωμού, η οποία είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας βρέθηκε στην εκδήλωση και απαθανάτισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Μαρία Σολωμού να διασκεδάζουν στην ίδια παρέα, βάζοντας οριστικά τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook