Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

«Mε τη σύντροφό μου δεν έχει αλλάξει τίποτα από την ημέρα που γνωριστήκαμε. Έχω την ευαισθησία να καταλαβαίνω τα αναλλοίωτα στοιχεία του χαρακτήρα των ανθρώπων. Δεν πάω σε γάμους, δεν μπορώ την αισθητική των γάμων, ούτε πιστεύω στις παντοτινές υποσχέσεις», υπογράμμισε ο Νίκος Κουρής αναφορικά με τους γάμους.

Ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του.

«Έχω ξεκινήσει τις συζητήσεις για τη νέα σεζόν, έχω μια καλή πρόταση από άλλο κανάλι, προτεραιότητα για μένα έχει το κανάλι μου. Δεν αποκλείω να συνεργαστώ στο μέλλον με τον πατέρα μου», αποκάλυψε.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε τηλεοπτικές αποχωρήσεις και τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν. «Καλό είναι να μην αποχωρούν άνθρωποι με τους οποίους έχεις μια οικειότητα. Ήταν σενάριο να γίνει καθημερινή η εκπομπή μας. Θα μου άρεσε να συνεχίσω στην εκπομπή και τη νέα σεζόν. Με έχουν προσεγγίσει και από άλλα κανάλια για τη νέα σεζόν. Δεν με επηρεάζουν πολύ τα νούμερα τηλεθέασης, δεν είμαι ψυχοπαθής με τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν με ενδιαφέρει να παρουσιάσω το ”5×5”».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα σχόλια που έχει δεχθεί.
«Κατανοώ όσους έλεγαν ότι έκανα αισθητικές επεμβάσεις, όταν ήμουν παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο. Όσο ήμασταν παντρεμένοι με τον Ανδρέα ήμουν μικρή και δεν χρειαζόταν να κάνω αισθητικές επεμβάσεις, μακάρι να ήταν τώρα σύζυγός μου. Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο μου, γιατί φοβάμαι τα ενέσιμα που δημιουργούν παραμόρφωση», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Γνώρισα τη γυναίκα μου σε έναν γάμο, τής έστειλα μήνυμα για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια», αποκάλυψε ο Ιωάννης Απέργης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook