Η Βίκυ Σταυροπούλου αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού με φερόμενο ως δράστη τον Αλέξη Γεωργούλη.

Άκρως συγκινητική ήταν η εξομολόγηση της Βίκυς Σταυροπούλου για επώδυνες απώλειες, τις αποφάσεις ζωής, τα βράδια αγωνίας, τις ενοχές απέναντι στην κόρη της και την υπόθεση Γεωργούλη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού με φερόμενο ως δράστη τον Αλέξη Γεωργούλη. Η Βίκυ Σταυροπούλου με τον ηθοποιό είχαν συνεργαστεί στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου». Όπως είπε η ίδια, η πρώτη της αντίδραση στο άκουσμα των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητα ήταν πως «εάν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα».

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ και ποτέ στις εκφάνσεις της ζωής μας δεν μου άφησε καμία ρωγμή επιθετικότητας η βίας. Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός «μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;». Μα φυσικά και δεν ξέρω». Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια
Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι στενά συνδεδεμένη με το Άλσος Περιστερίου, καθώς εκεί πήγαινε στις σχολικές εκδρομές και είχε βιώσει τα πρώτα φλερτ με τους συμμαθητές της.

«Δεν ήταν εύκολα τα παιδικά μου χρονιά. Ήμασταν μία πολυμελής οικογένεια, φτωχή. Δεν πεινάσαμε, αλλά δεν είχαμε ποτέ περίσσευμα. Μεγάλωσα με αγάπη, η οποία θεωρώ ότι είναι το αντίδοτο για όλες τις δυσκολίες. Όταν τα παπούτσια μας είχαν σκιστεί, τους βάζαμε μονωτική ταινία και το πουλούσαμε ως άποψη, ότι ήμασταν μπροστά», είπε.

«Μου έλειπε ο μπαμπάς μου που έμεινε στην Αφρική, αλλά είχα μία δυναμική μητέρα που έκανε και για μαμά και για μπαμπάς μαζί. Θθυμάμαι τη μαμά μου να γράφει ένα γράμμα που έκρυψε κάτω από το σεμέν. Το διάβασα και υποτίθεται ότι μας το είχε στείλει ο μπαμπάς. Έπαιζα θέατρο για να μη στενοχωρήσω τη μαμά, η οποία είχε ενορχηστρώσει την «επιχείρηση γράμμα» για να μας δώσει χαρά».

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ο πατέρας της είχε πεισμώσει γιατί τον είχε αφήσει η μητέρα της στην Αφρική, καθώς ήθελε να είναι κοντά στους γονείς της.

«Η μαμά μου με συγκινεί πάντα πάρα πολύ. ήταν ανέκαθεν παράδειγμα δύναμης και αισιοδοξίας. Μου το έχει μεταδώσει και εγώ με τη σειρά μου στη Δανάη», είπε.

«Είχα και εγώ μία απίστευτη σύνδεση με τη γιαγιά και τον παππού μου. Μέχρι και τα 12 μου κοιμόμουν ανάμεσα τους στο κρεβάτι. Η πιο συγκινητική στιγμή με τον παππούλη μου είναι όταν έφυγε. Όλα τα εγγόνια τραγουδούσαμε το τραγούδι που μας έλεγε όταν ήμασταν μικρά», είπε.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα ήταν…»
Η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσε πως την επόμενη μέρα της προβολής της πολυαγαπημένης σειράς «Είσαι το Ταίρι μου» πήγε να πάρει την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, από το σχολείο και δεν μπορούσαν να βγουν από τα παιδιά που είχαν μαζευτεί.

Για εκείνη ο Θοδωρής Πετρόπουλος και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι δύο άνθρωποι που καλυτερευσαν τη ζωή της.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα ήταν το μεγάλωμα της Δανάης, οι στιγμές που έχασα από την παιδική της ηλικία. Το πιο συγκινητικό και η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι ότι η Δανάη έγινε ένα γλυκό παιδί, που με στήριξε και έκανε τα πάντα για να μου πάρει τις ενοχές. Συνειδητοποιώ ότι αφού το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι το παιδί μου, πως γίνεται να μην το σκεφτόμουν τότε;».

Στη συνέχεια ανέφερε πως στο τέλος έγινε η μαμά της, καθώς έπιασε τον εαυτό της να κάνει πράγματα στο παιδί της που την ενοχλούσαν όταν τα έκανε η μητέρα της.

«Η Δανάη στο λύκειο με είχε αποθηκευμένη στο κινητό της ως «όχι πάλι Θεέ μου!». Όταν έμεινα έγκυος στη Δανάη, ακριβώς επειδή ήμουν πολύ μικρή, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση. Έπαθα κατάθλιψή με το θάνατο του παππού μου, ένιωσα ότι ο Θεός μου πήρε εκείνον και μου έστειλε μία νέα ζωή στα σπλάχνα μου», είπε.

Οι δυσκολίες και οι απώλειες
Για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, με τον οποίο τη δένει μακρόχρονη φιλία, δήλωσε πως είναι μία γνήσια, καθαρή και φωτεινή ψυχή, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε όταν χώρισε.

«Λύγισα όταν μετά το χωρισμό μου μέναμε με τη Δανάη σε ένα μικρό σπίτι, εγώ φοιτήτρια, χωρίς χρήματα, με την αγωνία της ευθύνης να διαμορφώσω έναν άνθρωπο. Υπήρχαν πολλά βράδια που έκλαιγα και έλεγα «Θεέ μου, δώσε μου δύναμη να τα καταφέρω» και μέχρι να στεγνώσουν τα δάκρυα έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στον αδερφό της, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ.

«Στις απώλειες που βίωσα, το μόνο που με ησυχάζει είναι ότι έκανα τα πάντα για να μη συμβούν. Προσπάθησα να είναι η δύση των ανθρώπων μου γεμάτο αγάπη. Υπήρξε ένα θέμα πολύ επώδυνο, ο αδελφός μου ήταν αλκοολικός. Ο αδελφός μου ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος, γιατί δεν κατάφερε να νικήσει το πάθος του»
«Ο αλκοολισμός του αδελφού μου ήταν το ένοχο μυστικό της οικογένειας και η ήττα μου ήταν ότι εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί δεν το ήθελε ο ίδιος. Όταν πήγαμε σε έναν ειδικό γιατρό και ρώτησε τον αδελφό μου, “γιατί είσαι εδώ;”, εκείνος απάντησε “είμαι εδώ για τη Βίκυ”. Στη ζωή δεν καταφέρνουμε πράγματα όταν τα κάνουμε για τους άλλους, αλλά μόνο αν το Θέλουμε εμείς μέσα μας».

Για την παράσταση «Τι φάση πάλι, ρε;»

«Νιώθω σέξι, αλλά αυτοσαρκαζομαι συνεχώς για τα κιλά μου, γιατί νομίζω ότι έχω βαθιά αίσθηση του χιούμορ, ίσως για να προλάβω τον άλλο», είπε.

Όπως αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου, κάνει για πρώτη φορά επιθεώρηση στο «Άλσος» και το άγχος της έχει κορυφωθεί.

«Ο παραγωγός μας, κ. Μαροσούλης είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, αγαπάει τους καλλιτέχνες. Η παράσταση «Τι φάση πάλι, ρε;» είναι μία πρόταση και εικαστικά ως θέαμα, με πολλούς χορευτές και ταλαντούχους ηθοποιούς. Το άγχος μου είναι απίστευτο, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι ντρέπομαι και λέω ας κατέβει ο Θεός του θεάτρου να κάνει τα μαγικά του!», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook