Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το ποσό που δόθηκε στον πλειστηριασμό για το σπίτι του στο Σοφικό Κορινθίας

Ξανά σε πλειστηριασμό βγήκε το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας, καθώς την προηγούμενη φορά δεν είχε ολοκληρωθεί.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που έχει κριθεί ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες έχει καταγγελθεί, και αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό, όπως έχει γίνει γνωστό από τότε που ξεκίνησε η δικαστική του περιπέτεια, βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στη Super Κατερίνα, το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, που είναι ημιτελές, δόθηκε προς 75.601 ευρώ, μόλις ένα ευρώ περισσότερο από την τιμή εκκίνησης.
«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Άρα ούτε στενοχωρήθηκε, ούτε ευχαριστήθηκε. Όπως λέω, συχνά πυκνά, δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του, ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Πηγή: tlife.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Μαζωνάκης:Το βίντεο μέσα από το Δρομοκαίτειο, μετά το οριστικό εξιτήριο και την επιστροφή στο σπίτι
- Η Ισπανία έκλεισε διάσημη παραλία 11 χιλιομέτρων λόγω εμφάνισης θανατηφόρων «μπλε δράκων» – Βίντεο
- «Τζενeρέισον ΣΚ» με την Κέλλυ Βρανάκη – Έρχεται κάθε απόγευμα Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ1
- ACTION 24: Το “Back2Μπακ” επιστρέφει στις 25 Αυγούστου στις 15:00 το μεσημέρι!
- Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος Tom Greenwood που χαροπαλεύει μετά από τροχαίο στη Μύκονο – H διακομιδή με το ΕΚΑΒ και η αναφορά του υπουργού Υγείας (βίντεο)
- Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 59 ετών ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ
- Ο ΣΚΑΪ ξεκινά δυναμικά τη νέα σεζόν: Πρεμιέρα ενημερωτικών εκπομπών Δευτέρα 25 Αυγούστου
- Πρώτο σε τηλεθέαση το ΕΡΤNEWS στη ζώνη μετάδοσης του αγώνα μπάσκετ Λετονία – Ελλάδα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook