«Είναι ντροπή να κάνουν τέτοιες δηλώσεις σεξιστικές για τις γυναίκες άνθρωποι με επιρροή» δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε συνέντευξη μαζί με την Ιλάειρα Ζήση στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τον ρόλο και τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μη το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να ακουστεί σκληρό. Αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας».

«Είμαι κάθετος σε αυτό. Η γυναίκα δεν έχει γεννηθεί για να υπηρετεί τον άντρα. Είναι ντροπή, αίσχος και ξεφτίλα άνθρωποι με ρεύμα, με εκατοντάδες χιλιάδες followers πείτε τους όποτε θέλετε να παρουσιάζουν τέτοια σεξιστικά σχόλια που θέλουν τη γυναίκα να είναι στο σπίτι και να κάνει δουλειές. Δεν θέλω να έχω στη ζωή μου, ούτε στο φιλικό μου περιβάλλον, ούτε στο επαγγελματικό μου περιβάλλον, κανέναν που να έχει αυτή την άποψη» τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε και στο μεγάλο έρωτα της ζωής του την Ιλάειρα Ζήση. Όπως είπε η γνωριμία τους και ο έρωτας τους, ανέτρεψε όλα τα πιστεύω που είχε μέχρι τότε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ιλάειρα η οποία είπε πόσο υποστηρικτικός είναι ο άνδρας της ζωής της που μάλιστα τη βοήθησε να ολοκληρώσει και τις σπουδές της.

Έτσι είπε πρέπει να είναι όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται, ο σύντροφός σου να σε πηγαίνει μπροστά. Κάποια στιγμή μάλιστα συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο πόσο τη βοήθησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τα μαθήματα της όταν διάβαζε και του έλεγε όσα μάθαινε….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook