Κλέλια Ρένεση: Αποχαιρετά τη «Μουρμούρα» – Η ανάρτηση της

“Εγώ κι η Καιτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του”,έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση της.
Η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».
Μετά την Ελένη Κοκκίδου, τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τη Μαρία Χάνου, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ήρθε η ώρα και για εκείνη να αποχαιρετήσει τον ρόλο της «Καίτη Κίτσο».
Η Κλέλια Ρένεση ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μία φωτογραφία, με μία ταμπέλα κρεμασμένη σε έναν τοίχο και πάνω της αναφέρεται: «Οδός Μουρμούρας». Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Κλέλια Ρένεση έγραψε ένα κείμενο, για το τέλος της από τη δημοφιλή σειρά του Alpha.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… κι όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμουράς», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κίτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας και να σας θύμησαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ κι η Καιτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, κ ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα από τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω κ λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπατια. Με πολλή αγαπη».
Δείτε την ανάρτησή της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
- Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για την ευλογιά των προβάτων – Τα μέτρα για τον περιορισμό της νόσου
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
- Δράμα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την θανατηφόρα επίθεση της αρκούδας στον ορειβάτη
- Βιτόρια: «Φεύγω με καθαρή συνείδηση έχοντας δώσει τον καλύτερο εαυτό μου»
- Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Βίντεο από τις ταινίες του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook