Οι γραμμές άνοιξαν για το τηλεοπτικό κοινό το οποίο έπρεπε να επιλέξει την αγαπημένη του fashionista μεταξύ της Emilia Vodosκαι της Όλγα Κοτλιδά.

Η αυλαία της φετινής σεζόν του MyStyleRocksέπεσε με ένα εντυπωσιακό τελικό και την ανάδειξη της Όλγας Κοτλιδά μεγάλης νικήτριας του διαγωνισμού!

Οι πέντε φιναλίστ έβαλαν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν την κριτική επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που ήταν και εκείνο που πήρε την τελική απόφαση.

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε με τον δικό της μοναδικό τρόπο την κριτική επιτροπή. Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης περπάτησαν για τελευταία φορά φέτος την πασαρέλα του MYSTYLEROCKSκαι αναπόλησαν με συγκίνηση στιγμές του διαγωνισμού.

Η πασαρέλα ξεκίνησε με την Σελένη Φωτιάδη και ακολούθησαν η Όλγα Κοτλιδά, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η EmiliaVodosκαι η Αναστασία Σαμαρά. Το πρώτο μέρος του διαγωνισμού δεν φάνηκε να πηγαίνει όπως ήλπιζαν και η κριτική επιτροπή αποφάσισε να μην… αποφανθεί την αποχώρηση κάποιας διαγωνιζόμενης και να περάσουν όλες στην επόμενη φάση.

Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού με τις Galaεμφανίσεις σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις με τις fashionistasνα έχουν μελετήσει καλά τα looksτους. Όμως στην τελευταία φάση μπορούσαν να προκριθούν μόνο δύο. Πρώτη αποχώρησε η Νικόλ Δεσποτοπούλου, ακολουθήσε η Αναστασία Σαμαρά ενώ τρίτη αναδείχθηκε η Σελένη Φωτιάδη. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο πλατό με τις διαγωνιζόμενες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Οι γραμμές άνοιξαν για το τηλεοπτικό κοινό το οποίο έπρεπε να επιλέξει την αγαπημένη του fashionistaμεταξύ της EmiliaVodosκαι της Όλγα Κοτλιδά. Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν εκείνη που ανακοίνωσε το όνομα της μεγάλης νικήτριας του MyStyleRocksκαι του επάθλου αξίας 30.000 ευρώ.

Το ταξίδι του MyStyleRocksολοκληρώθηκε για φέτος μετά από περισσότερες από 900 εμφανίσεις των διαγωνιζομένων. Ένας διαγωνισμός που δεν έχει σημασία το κόστος των ρούχων που φοράς αλλά το stylingπου έχεις κάνει αφού φέτος η αξία των ρούχων που είδαμε κυμάνθηκε από 2 έως 5.000 ευρώ. Αθροιστικά στα galaοι νικήτριες κέρδισαν 37.500 ευρώ ενώ είδαν σημαντική αύξηση στο κοινό τους στα socialmedia!

ΤοMyStyleRocksεπιστρέφει με τη νέα σεζόν για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες στιλιστικές συγκινήσεις! Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν και περιμένουν τις επίδοξες fashionistas!

MYSTYLΕROCKS!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook