Η Super Κική μίλησε ανοιχτά για όλους αλλά και για τις αποκαλύψεις γύρω από τα προσωπικά της σαν άμυνα για την καριέρα της.

Η Super Κική μίλησε ανοιχτά για όλους αλλά και για τις αποκαλύψεις γύρω από τα προσωπικά της σαν άμυνα για την καριέρα της.

Για την παρεξήγηση με την Ζήνα Κουτσελίνη, για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον Γιώργο Λιάγκα, για την εμπειρία της στη φυλακή, αλλά και για την περιπέτεια με την υγεία της μίλησε η Super Κική, στο «Καλοκαίρι #yes» του OPEN .

«Δεν περίμενα να με στοχοποιήσει κάποιος, αλλά ούτε να ενδιαφερθούν τόσο πολύ», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή influencer για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες προχώρησε.

«Δεν έχω σχέσεις με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Δεν την ξαναείδα ποτέ. Εγώ τότε γνώρισα τον πραγματικό κόσμο και την αλήθεια της τηλεόρασης και της δουλειάς αυτής», τόνισε για τη Ζήνα Κουτσελίνη και το περιστατικό στο The 2night Show.

Για τον Γιώργο Λιάγκα απάντησε: «Είμαι η αγαπημένη του. Αν χρειαστεί ποτέ να μιλήσουμε τηλεφωνικά, θα είναι λίγο σοβαρό».

Για το αν θα μπορούσε να συμμετέχει σε πάνελ, τόνισε: «Δεν θα μπορούσα. Η κωμωδία θέλει ελευθερία. Εκεί σου βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό. Για πάνελ είχα προτάσεις πιο παλιά που δεν με ήξεραν καλά».

Για τις αποκαλύψεις που είχε κάνει για την προσωπική της ζωή και τη φυλακή, δήλωσε: «Και το μετάνιωσα και όχι που μίλησα γι αυτό. Άλλαξε η ζωή μου σε μία μέρα. Υπήρχε λόγος που το έκανα. Όταν έγινε αυτό με τη Ζήνα Κουτσελίνη, οι πρωινατζούδες είχαν πέσει να με φάνε. Και έφταιγα και δεν έφταιγα τότε, αυτό που έγινε μου ήρθε ουρανοκατέβατο. Είπα πως κάπως πρέπει να σώσω την καριέρα μου. Έπρεπε να ξεγυμνωθώ. Μίλησα, πήρα όλη την αποδοχή του κόσμου, αλλά σε υπερβολικό βαθμό που ο κόσμος ήθελε μόνο τη συγκίνηση και τίποτα άλλο».

«Η κοινωνία δεν δέχεται κανένα διαφορετικό άνθρωπο. Είναι καταπιεσμένοι. Το πολίτικαλ κορέκτ είναι απαγορεύσιμο», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook