Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για τις δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη μίλησε ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός Χάρης Ρώμας

«Η υπουργός Πολιτισμού έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Η κ. Μενδώνη έχει παραιτηθεί αυτή τη στιγμή στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του Πολιτισμού. Στην πραγματικότητα, έχει φύγει από το πόστο της και φαντάζομαι ότι πλέον είναι τυπική η διαδικασία, έως ότου να ζητήσει την παραίτησή της και ο Πρωθυπουργός. Διότι, και την ίδια δεν την συμφέρει πλέον να παραμένει εκεί ως σάκος του μποξ. Η Μενδώνη ήταν από την πρώτη στιγμή που μπήκε σε αυτό το πόστο, σάκος του μποξ», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

«Δεν έκανε, βέβαια, και τα κατάλληλα πράγματα για να φτιάξει την εικόνα της ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια θετικά πράγματα να επιδείξει η θητεία της. Στην πραγματικότητα έχει αναλωθεί σε μια σειρά από άκομψα σχόλια, όπως αυτά με τα «μαύρα» που παίρνουν οι καλλιτέχνες. Μπορεί εν μέρει μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά έχει σημασία πώς το λες και πότε το λες, σε ποια στιγμή τα λες. Φαίνεται πως η ίδια δεν έχει το πολιτικό ένστικτο για να μπορέσει να τοποθετηθεί σωστά και με τον κατάλληλο τρόπο τη στιγμή που πρέπει. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν πολιτικό», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook