Η Τάμτα ταξίδεψε στη Γεωργία και μας δείχνει το πατρικό της σπίτι για πρώτη φορά (video)
Στιγμιότυπα από το πατρικό της σπίτι αλλά και αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια θυμάται η Τάμτα.
Στην πατρίδα της, τη Γεωργία ταξίδεψε η Τάμτα τα τελευταία 24ωρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από το πατρικό σπίτι όπου έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, αλλά και από ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά της.
Όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο, όταν ήταν μικρή, καθόταν σε ένα συγκεκριμένο παράθυρο και τραγουδούσε σε όλη τη γειτονιά.
“Tα παράθυρα του γλυκού μου σπιτιού που με μεγάλωσε στην παλιά και όμορφη περιοχή της Τιφλίδας. Συνήθιζα να βγαίνω από το παράθυρο και να τραγουδάω με την καρδιά μου στους γείτονές μου», έγραψε η ίδια στο βίντεο που πόσταρε στα social media.
Σε άλλο βίντεο, η Τάμτα μάς «συστήνει» τον άνθρωπο που την σχεδίασε σε σκίτσο, όταν ήταν μόλις 4 ετών.
«Η ζωή είναι μαγική. Εγώ όταν ήμουν μικρή 10-11 ετών, δεν είχαμε ρεύμα στο σπίτι ούτε τηλεόραση επομένως. Πήγαινα στο σπίτι των ξαδέρφων μου τα Σαββατοκύριακα για να βλέπω τηλεόραση και Mtv. Έβλεπα τη Madonna. Και ξαφνικά περνάνε κάποια χρόνια και βλέπω τη Μαντόνα μπροστά μου. Είναι εμπειρία και πώς θα δεις όλο αυτό που συμβαίνει» είχε πει σε συνέντευξή της στο After Dark.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
- Γιώργος Μαζωνάκης – Ένωση Ελλήνων Φυσικών για τους δύο γιατρούς της κλινικής: «Ανυπόστατοι όροι η κβαντική ιατρική και η κβαντική θεραπεία»
- Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ 1-1: H Ένωση κόλλησε στην Τρίπολη κόντρα στον μαχητικό Αστέρα AKTOR πληρώνοντας λάθη και αστοχία
- Γιώργος Μαζωνάκης: Επέστρεψε στην «παληά του γειτονιά» – Χιλιάδες κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα στη Νίκαια – Συγκίνηση και τραγούδια στο τελευταίο αντίο
- Καλαμάτα – Βόλος 3-1: Η «μαύρη μύελλα» με ανατροπή πήρε την πρώτη της νίκη στη Super League
- Πλατεία Βικτωρίας: Καταγγελία για την άγρια επίθεση που δέχτηκε 80χρονη γυναίκα με την κόρη της στο δρόμο – Της έσπασαν τη μύτη, είχε μώλωπες και πληγές σε όλο της το σώμα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook