Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η κοινή φωτογραφία αγκαλιά με τον Γρηγόρη Μόργκαν από τις διακοπές τους
Στην Κρήτη συνεχίζει τις διακοπές της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού απόλαυσε τα μπάνια της μαζί με τους φίλους της τη Νάξο, τα Κουφονήσια, τη Λέσβο και την Τήνο, επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί, την Κρήτη, ένα μέρος στο οποίο πηγαίνει κάθε χρόνο.
Η δημοσιογράφος όμως δεν είναι μόνη στο νησί αλλά εκεί είναι και ο Γρηγόρης Μόργκαν.
Παρότι κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια για το αν τελικά είναι ζευγάρι, οι κοινές εξορμήσεις και οι αντίστοιχες κοινές αναρτήσεις τους ενισχύουν τις φήμες ότι είναι μαζί σε σχέση και φουλ ερωτευμένοι!
Το Σάββατο 19 Αυγούστου, μάλιστα, το ζευγάρι δημοσίευσε και πάλι μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μέσα στο Φοινικόδασος της Πρέβελης, ενώ μαζί τους είναι και μια φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.
Δείτε την ανάρτηση
Ολες οι Ειδήσεις
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: “Η γιαγιά μου πριν χρόνια μού είχε βρει στο φλυτζάνι τα αρχικά του Χρήστου Μάστορα” (βίντεο)
- Σίντνεϊ Σουίνι: Η ανάρτησή της μετά την τολμηρή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί – «Η δύναμη των γυναικών» (βίντεο&φωτογραφίες)
- Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει την έκπληξη που της έκανε ο σύντροφος της!
- Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν μαθητές και καθηγήτρια μετά από άγρια συμπλοκή ανηλίκων σε Λύκειο
- Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναλαμβάνει τη διοίκηση του Ελληνικού Φεστιβάλ
- «Καρφώνουν» Ανδρουλάκη Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος: «Κανείς δεν είναι τέλειος, γίνονται λάθη, υπάρχουν ζητήματα» (βίντεο)
- Ο Αλ. Τσίπρας ανακοίνωσε τα ονόματα που συγκροτούν το επιστημονικό συμβούλιο του Ινστιτούτου του – Όλα τα ονόματα
- Κορωπί: Σοκάρει η εικόνα της 40χρονης που ξυλοκοπήθηκε – «Δεν πιστεύω ότι μου επιτέθηκε ο σύντροφός μου, έχουμε σχέση αγάπης, μπορεί οι γείτονες» λέει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook