Πολύ κοντά έχουν έρθει η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης, οι οποίοι έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι κατά τη διάρκεια του Survivor.

Η σχέση των δύο παικτών μπήκε πρόσφατα στο στόχαστρο του Αλέξη Παππά, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα άφησε υπονοούμενα πως συμβαίνει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους.

Δε δίστασε, μάλιστα, να υπενθυμίσει στην Άννα Μαρία πως στην Ελλάδα την περιμένει ο σύντροφός της. Τότε η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα και είπε πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε τον Νίκο Μπάρτζη να είναι ξαπλωμένος δίπλα στην Άννα Μαρία και να της χαϊδεύει το χέρι την ώρα που εκείνη κοιμόταν. Το πλάνο αυτό έκανε φυσικά τα social media να «πάρουν» φωτιά και να κάνουν λόγο για ένα πιθανό ειδύλλιο.

Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη αυτή ίσως και να μην πέρασε απαρατήρητη από το σύντροφο της Άννας Μαρίας, η πιθανή αντίδραση του οποίου συζητήθηκε στο «Πρωινό».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο σύντροφος της Άννας Μαρίας, Αρκάδιος Σβολάκης ή Άκης, δεν την ακολουθεί στο Instagram, παρότι εκείνη τον ακολουθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η σχέση αυτή δεν είναι καινούρια. Αντίθετα πρόκειται για μία παλιά σχέση που είχε διακοπεί και η οποία ξεκίνησε αργότερα και πάλι, γιατί ο ένας ήθελε πάρα πολύ τον άλλον.

Όσον αφορά στο αν η σχέση αυτή φτάνει στο τέλος της, κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό δεν ισχύει. Ωστόσο άλλες φωνές εικάζουν πως ο Αρκάδιος Σβολάκης είδε το επίμαχο πλάνο και έκανε unfollow τη σύντροφό του για να προαναγγείλει το χωρισμό τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook