Παντρεύτηκε ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης με τη fashion blogger Τζούλια Παπαδοπούλου
O γάμος του γνωστού δικηγόρου έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο
Ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Τζούλια Παπαδοπούλου.
Ο γάμος του δικηγόρου-συγγραφέα και της fashion blogger έγινε στα νότια προάστια και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 35.
Η γνωριμία τους έγινε το 2015 όταν η Τζούλια Παπαδοπούλου επισκέφθηκε το δικηγορικό γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη και από τότε είναι αχώριστοι.
Την είδηση του γάμου τους έκανε γνωστή ο ίδιος ο Φαήλος Κρανιδιώτης μέσα από ανάρτησή του στα social media της οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Tα κάστρα πέφτουν από μέσα».
Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο και των δύο, ενώ και οι δύο έχουν παιδιά από τον προηγούμενο γάμο τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρία Καρυστιανού: Προαναγγέλλει κόμμα μέσα στον Μάιο και καταγγέλλει “επιχείρηση διχασμού μέσω εξαγορών και ψευδών υποσχέσεων”
- «Prime Time»: Γλυπτά του Παρθενώνα- Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην ώρα της επιστροφής;
- Ο Ντόναλντ Τραμπ αυξάνει τους δασμούς που επιβάλλονται σε αυτοκίνητα και φορτηγά από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο 25%
- Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του – «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
- Άραξος: Η στιγμή που καταρρέει σκάλα με δημοσιογράφους στην υποδοχή του αεροσκάφους «Patra» – Τρεις τραυματίες – Βίντεο
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένη η Βίκυ Κάβουρα – Σάββατο 2 Μαΐου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- Κατερίνα Καινούργιου: Γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά – Η έξοδος με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και η τούρτα – έκπληξη – Φωτογραφίες
- Ιωάννα Τούνη: Ο τρυφερός διάλογος με τον γιο της, λίγο πριν τον αποχωριστεί για να πάει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook