«Τρεις φορές έχω καταστραφεί οικονομικά εξαιτίας του θεάτρου με έσωσαν οι φτωχοί μου φίλοι», είπε η Κάτια Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου». Η γνωστή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στους «Πανθέους» του ΣΚΑΪ μίλησε για τη μεγάλη ζημιά που έπαθε με το θέατρο με αποτέλεσμα να χάσει περίπου μισό εκατ. ευρώ.
«Δεν μετάνιωσα για πράγματα που έκανα. Αυτό που δεν έκανα είναι ότι δεν ντάντεψα τον εαυτό μου όσο έπρεπε. Τον καταπόνησα, όμως δεν μετάνιωσα γιατί αυτό που ήθελα, να είμαι συνέχεια ενεργή παντού και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ήταν πάνω από το ντάντεμά μου», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Προσέχω τον εαυτό μου, αλλά δεν του έδωσα τη χαρά των διακοπών και της ξεγνοιασιάς. Όμως, η χαρά μου η άλλη ήταν πολύ μεγαλύτερη, οπότε δεν έχω να παραπονεθώ γι’ αυτό. Νομίζω ότι η ευτυχία μου θα ήταν όταν φύγω από αυτή τη ζωή, να φύγω πάνω στη σκηνή ή πάνω στο πλατό».

Η Κάτια Δανδουλάκη είπε ακόμη: «Τρεις φορές έχω χάσει λεφτά στο θέατρο, γιατί είμαι και παραγωγός, αλλά αυτό είναι το θέατρο. Δεν παραπονέθηκα γιατί ευτυχώς δούλεψα πάρα πολύ, με βοήθησαν οι “φτωχοί” μου φίλοι και τα κατάφερα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook