Αντώνης Τσαπατάκης: Φλέρταρα κοπέλα στα μπουζούκια, μου λέει «έλα» και προφανώς δεν μπορούσα να πάω
«Όταν έκατσα στο καρότσι ήρθε και με βρήκε έξω, μου είπε "χίλια συγγνώμη δεν το είχα καταλάβει"» δήλωσε
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre, και μέσα σε όλα θυμήθηκε και μια ιστορία φλερτ από τα παλιά.
Ο Αντώνης Τσαπατάκης θυμήθηκε μια ιστορία από το παρελθόν, που είχε πάει στα μπουζούκια με τους φίλους του και προσπάθησε να φλερτάρει με μια κοπέλα, η οποία δεν είχε καταλάβει ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να πάει να της μιλήσει.
«Είχα πάει είχα πάει στα μπουζούκια με τους φίλους μου ήμασταν πιτσιρικάδες τότε ξέρεις φλερτάραμε και τέτοια. Υπήρχε απέναντι ένα κορίτσι που μου άρεσε. Προφανώς δεν μπορούσα να πάω εκεί πέρα της μιλήσω, δεν μπορούσα να σηκωθώ γιατί καθόμουν στην καρέκλα κιόλας με τα στενά τα πράγματα εκεί τότε στα μπουζούκια που και ακόμα είναι τελοσπάντων» είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, θυμήθηκε: «Τι θα κάνω, την κοίταζα μέχρι να με δει και εντέλει με είδε. Της κάνω “έλα εδώ” μου λέει “όχι έλα εσύ”. Της λέω “δεν μπορώ”. Ξέρεις τώρα αυτά με παντομίμα. Πέρασε η ώρα δεν ήρθε. Όταν έκατσα στο καρότσι… βασικά τους φίλους μου να με πιάνουν έτσι, επειδή σου λέω ήταν στενά… έρχεται και με βρίσκει έξω μου “λέει πραγματικά δεν θέλω να σου πω τίποτα κάτι άλλο απλά χίλια συγνώμη δεν το είχα καταλάβει” ε και έτσι έδεσε καλύτερα το φλερτ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη: Επιδιώκουμε μία ακόμη εκλογή, όχι για να σπάσουμε ρεκόρ, αλλά για να αλλάξουμε τη χώρα – Την άνοιξη η πρώτη εξόρυξη για φυσικό αέριο
- Λήξη συναγερμού στη Νίκαια: Η Αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα όπου ο 49χρονος κρατούσε όμηρο τη σύζυγό του – Συνελήφθη ο άνδρας
- Το ΥΠΕΞ απαντά στην Άγκυρα για την Τριπολιτσά: Η Ιστορία επιβιώνει της προπαγάνδας
- Θρίλερ στη Νίκαια: Άνδρας κρατά όμηρο τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι του και δηλώνει οπλισμένος
- «Η ζωή σου είναι λίγη»: Ο 38χρονος πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα κατά της πρώην συντρόφου του στη Καλαμάτα
- Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Όταν τελείωσα το σχολείο, καταστραφήκαμε λίγο οικονομικά, οι γονείς μου χτυπήθηκαν πάρα πολύ από την κρίση (βίντεο)
- Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Όλγα Γκάλη
- Λάβρος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Στάθη Σχίζα: “Δεν κάνεις τέτοια δήλωση” (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook