Ξεσπά ο δικήγορος του Βασίλη Καρρά με τα fake news . «Να έχουμε σεβασμό στην κατάστασή του»

«Καταφέρατε να καταρρακώσετε την οικογένειά του περισσότερο από ό, τι η ασθένειά του» αναφέρει και η ανάρτηση του επίσημου fan club λογαριασμού του αγαπημένου τραγουδιστή

Το όνομα του Βασίλη Καρρά έγινε trend στο Twitter δίπλα στην ψευδή είδηση, ότι δήθεν έχει φύγει από τη ζωή.

Αφορμή στάθηκε ένα tweet στην πλατφόρμα, που έγραφε «Πέθανε ο Βασίλης Καρράς». Μετά το συγκεκριμένο, η φήμη άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστέψουν πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στα fake news χρησιμοποιήθηκε και hashtag του «Fame Story» για να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη διάσταση.
Ο δικηγόρος του τραγουδιστή αντέδρασε άμεσα, μέσω δηλώσεών του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται» ανέφερε ο Γρηγόρης Κωτσόπουλος.

Με τη σειρά της και η επίσημη σελίδα θαυμαστών του Βασίλη Καρρά, διέψευσε τις αθλιότητες που  γράφτηκαν.

«Δίνει με αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα, με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο. Τίποτα από όσα γράφονται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οτιδήποτε αφορά την υγεία του, θα το μαθαίνεται με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Καφέρατε να καταρρακώσετε την οικογένειά του περισσότερο από ό, τι η ασθένειά του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση του επίσημου fan club λογαριασμού του Βασίλη Καρρά.

Όσα είπε πρόσφατα ο αδερφός του
Ο Βασίλης Καρράς παλεύει με αισιοδοξία να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον έχει απομακρύνει από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είπε πρόσφατα ο αδερφός του, Δαμιανός Κεσογλίδης, στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, τονίζοντας αρχικά, ότι: «Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook