Όχι δεν πρόκειται για κρίση στη σχέση τους εξηγεί η Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκίνησαν συνεδρίες για θεραπεία ζευγαριου (couple therapy) ανακοίνωσε μέσα από τα stories της στο Instagram η Ιωάννα Τούνη.

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια και έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τον μικρό Πάρη που σήμερα είναι εννέα μηνών. Ωστόσο, όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι κι εκείνοι έχουν τις εντάσεις, τις καλές και κακές στιγμές τους. Για τον λόγο αυτό, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να ξεκινήσουν συνεδρίες couple therapy.

Όπως αναφέρει η ίδια στα stories της, είναι κάτι που είχαν κάνει και στο παρελθόν και απλά επειδή έχει περάσει καιρός από τη τελευταία φορά, αποφάσισαν να κάνουν τώρα άλλη μια. Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη, θέλοντας να προλάβει τους κακοθελητές, εξηγεί πως δεν πρόκειται για κάποια “κρίση” στη σχέση τους.

«Περιμένω τον Δημήτρη που έχει βγάλει τα σκυλιά βόλτα. Σε λίγο έχουμε συνεδρία, couple therapy, είμαστε τρελοζεύγαρο, οπότε για να μη σκοτωνόμαστε συνέχεια. Είχαμε ξανακάνει 1-2 συνεδρίες παλιότερα. Τώρα είχαμε πολλούς μήνες να κάνουμε, πριν το καλοκαίρι. Θα σας ενημερώσω αν λυθούν τα θέματα» αναφέρει στο βίντεό της.

Πηγή: tlife.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook