Ένα ψευδές δημοσίευμα που αφορά την 26χρονη κόρης της Αμαλία Κωστοπούλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της.

Συγκεκριμένα το επίμαχο δημοσίευμα ανέφερε ότι δήθεν η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είναι έγκυος.

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και, χωρίς να κρύψει την έντονη ενόχλησή της, απάντησε ότι πρόκειται για ένα αναληθές δημοσίευμα.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένεια μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, που, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου. Η «λεπτομέρεια» ότι κανένα σημείο της αφήγησης δεν συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους.

Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο Story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα – πλην αναληθή – σενάρια για το μέλλον του.

Υ.Γ. Όχι δεν ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλά η μυθοπλασία έχει τα όριά της» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook