Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Καρρά μετά τα δημοσιεύματα για το πρόβλημα υγείας.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής βγήκε τηλεφωνικά σε ζωντανή σύνδεση στο «Fame Story», λίγες μόλις ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι του από το διαβαλκανικό νοσοκομείο όπου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Ο Νίκος Κοκλώνης, ζήτησε από το κοινό στο πλατό να χειροκροτήσει ανακοινώνοντας ότι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής είναι ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος είπε:
«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να πεί λίγα λόγια αγάπης στον Βασίλη Καρράς κι εκείνος τον ευχαρίστησε λέγοντας του «Πιτσιρίκο, πιτσιρίκο…»

Ο Νίκος Κοκλώνης , αναφερόμενος στις ανακρίβειες που γράφτηκαν και ακούστηκαν σχετικά με το πρόβλημα υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή τον αποχαιρέτησε λέγοντας : «να πούμε σε όλους αυτούς:  «Καλησπέρα και καλή βραδιά», μια φράση που χρησιμοποιούσε σε όλη του την καριέρα ο Βασίλης Καρράς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook