Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας για την Μαρία Κάλλας με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί.

Η σταρ αναμένεται στον Πύργο Ηλείας την Κυριακή καθώς μέρος των γυρισμάτων για την ταινία «Maria», θα γίνουν εκεί και συγκεκριμένα στο Κατάκολο όπου έχει αράξει η θαλαμηγός Christina O’.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η μεγάλη πρωταγωνίστρια αλλά και το cast της ταινίας αναμένεται να φτάσουν στην Ηλεία, όπου και θα διαμείνουν πιθανότατα σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Σκαφιδιά, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς όσοι έχουν ήδη έρθει ή θα έρθουν σε επαφή με το συνεργείο ή τους ηθοποιούς της ταινίας, έχουν υπογράψει αυστηρά συμβόλαια εχεμύθειας.


Τα γυρίσματα θα γίνουν και στη θρυλική θαλαμηγό Christina O. Ήδη τα συνεργεία της παραγωγής στήνουν τον εξοπλισμό και τα σκηνικά στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο, που έχει επιλεγεί από τον σκηνοθέτη για τις ανάγκες των γυρισμάτων που έχουν ξεκινήσει από το Παρίσι και θα συνεχιστούν στη Βουδαπέστη.

Η Αντζελίνα Τζολί αναμένεται να βρεθεί μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της εμβληματικής παραγωγής, στην Ηλεία, και πιο συγκεκριμένα, σε Πύργο, Αμαλιάδα και Κατάκολο, τοποθεσίες στις οποίες θα πραγματοποιηθούν αρκετά από τα γυρίσματα, το διάστημα 14 με 16 Οκτωβρίου.

Πού θα γίνουν τα γυρίσματα
Σημαντικότερο σημείο, είναι βέβαια, η εμβληματική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση, το Christina O., που έχει ως βάση το λιμάνι του Κατακόλου και στην οποία πραγματοποιούνται ήδη πυρετώδεις προετοιμασίες.


Η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς στο θρυλικό αυτό πλοίο η σπουδαία υψίφωνος, είχε ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του Ωνάση, με τον οποίον είχε μια παθιασμένη σχέση.

Χαρακτηριστικές είναι οι αφηγήσεις για τις ερμηνείες που χάριζε στον αγαπημένο της, μέσα στη θαλαμηγό, στην οποία σήμερα φιλοξενούνται, προσωπικά της αντικείμενα, όπως ένα πορτραίτο, ένας χρυσός δίσκος, ερωτικές επιστολές κ.α.

Επιπλέον, σκηνές της ταινίας θα γυριστούν στο θέατρο «Απόλλων», του Πύργου, και στο Δημοτικό Θέατρο της Αμαλιάδας.

Η σούπερ σταρ Ατζελίνα Τζολί θα ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας, ενώ η επίσης μεγάλη σταρ Βαλέρια Γκολίνο θα έχει το ρόλο της αδερφής της Ελληνίδας ντίβας, Υακίνθης. Το ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook