Όπως είπε η ίδια, μεγάλωσε σε ένα συντηρητικό οικογενειακό περιβάλλον και έπρεπε να φτάσει 15 χρονών για να μάθει τι είναι τρανς άτομο και τι είναι η φυλομετάβαση.

Καλεσμένη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA ήταν η Καίτη Γκραμμά.

Η Καίτη Γκραμμά ξεχωρίζει στις διεθνείς πασαρέλες, με την ίδια να δηλώνει πως είναι ευγνώμων για την πορεία της, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε υποστήριξη στα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στον σάλο που είχε προκαλέσει η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Αυτή η προβολή της πραγματικότητας είναι ότι βιώνουμε τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Δεν έπρεπε να βγει η διαφήμιση αυτή για να δεχτώ όλη αυτή την κατάσταση. Όλα τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα από τη στιγμή που κάνουμε coming out ερχόμαστε αντιμέτωπα με ύβεις, χλευασμούς και αποδοκιμασίες. Όλα είναι δύσκολα για ένα άτομο που ανήκει σε αυτή την κοινότητα».

Όπως είπε η ίδια, μεγάλωσε σε ένα συντηρητικό οικογενειακό περιβάλλον και έπρεπε να φτάσει 15 χρονών για να μάθει τι είναι τρανς άτομο και τι είναι η φυλομετάβαση.

«Μέχρι τα 15 μου ένιωθα μία εγκλωβισμένη κοπέλα σε ένα σώμα που μόνο μίσος και δυσφορία μου προκαλούσε», είπε.

Η Καίτη Γκραμμά τόνισε πως αυτό που λείπει στην κοινωνία είναι η ορατότητα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Τι είχε πεί για τους γονείς της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από 1,5 χρόνο στο περιοδικό «Down Town» αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι γονείς της όταν τους είπε ότι επρόκειτο να κάνει φυλομετάβαση.

«Η οικογένειά μου δεν ήταν πάντα δίπλα μου. Είχαμε θυελλώδεις καβγάδες, μεγάλες δυσκολίες, πολλές εντάσεις, κλάματα. Ευτυχώς, χωρίς βία.

Μεγάλωσα με πάρα πολύ μεγάλη αυστηρότητα. Ο μπαμπάς μου στρατιωτικός. Καταλαβαίνεις τι συνέβαινε στο σπίτι. Έπρεπε να διαβάζω πάρα πολύ, να είμαι τέλεια σε όλα, να μην γκρινιάζω, να μην ενοχλώ. Nα αντεπεξέρχομαι σε όλα, να μη λέω ‘όχι’.

Οπότε, όταν τους ανακοίνωσα ότι θέλω να παρατήσω το σχολείο, να κάνω φυλομετάβαση και να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, ταράχτηκαν όλες οι ισορροπίες.

Η μητέρα μου ήθελε να μου φέρει παπά για εξορκισμό. Της έλεγα: ‘είμαι μια γυναίκα σε αντρικό σώμα’. Και θεωρούσε ότι κάποιος γυναικείος δαίμονας έχει μπει μέσα μου, άρα θα μας βοηθήσει ένας παπάς για να τον βγάλει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook