Η 34χρονη Αμερικανίδα σταρ δεν βρισκόταν το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της στο Δυτικό Χόλιγουντ, όταν πυροβολήθηκε ο εκπαιδευτής σκύλων της και εκλάπησαν τα δύο από τα τρία σκυλιά της

Τέσσερις πυροβολισμούς δέχθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης ο 30χρονος Ράιαν Φίσερ, ο εκπαιδευτής σκύλων της Lady Gaga, o οποίος είχε βγάλει βόλτα τα τρία γαλλικά bulldog της τραγουδίστριας, στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβολήθηκε από δύο αγνώστους που έκλεψαν τα δύο από τα τρία σκυλιά και στη συνέχεια έφυγαν με μια λευκή BMW. Οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν τους υπόπτους ως«δύο μαύρους άνδρες που φορούσαν καπέλα μπέιζμπολ».

Ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι της Αμερικανίδας σταρ, στη λεωφόρο Sierra Bonita, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, τον εντόπισαν να έχει τις αισθήσεις του, οπότε και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι άγνωστοι δράστες που αναζητούνται, πήραν μαζί τους τα δύο γαλλικά bulldogs, Koji και Gustavo, ενώ η Miss Asia αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Πηγή: protothema.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook