Δείτε όλο το χρονικό του καβγά.

Ο Light απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά το ξέσπασμά του παρουσιαστή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου…

Ξέσπασε την Δεύτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του τράπερ Light στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Αφορμή για το ξέσπασμα στάθηκαν τα σχόλια του Light στο live του Fame Story αλλά και στους χαρακτηρισμούς του για το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα».

«Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο, είναι άστα να παν΄ στο δ@@@ο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική και τι είναι ο αδελφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει αν είναι βαρετό το τραγούδι; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος και αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show; Αυτή είναι ακαδημία της ροχάλας των Εξαρχείων του Light;» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής.

Λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός τράπερ μέσω των social media, απάντησε στους χαρακτηρισμούς του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρόμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό», απάντησε ο Light σε ηχητικό μήνυμα το οποίο κυκλοφόρησε και στο TikTok.

@trapindustry.gr

#nerogreco #antreasmikroutsikos #trapindustry #greektv #greektiktok #tv #tileorasi

♬ πρωτότυπος ήχος – TRAP INDUSTRY

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook