Θοδωρής Μαραντίνης: Mε ποιόν τον μπερδεύουν – Οι ακραίες εκδηλώσεις …θαυμασμού (video)

Για τα ευτράπελα στη σκηνή αλλά και για τους καλλιτέχνες που τον έχουν μπερδέψει, μίλησε ο τραγουδιστής
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις εμφανίσεις του σε μουσική σκηνή, για την αναγνωρισιμότητα, τα ευτράπελα που έχει ζήσει από θαυμάστριες και για το διαζύγιό του.
Για τα ευτράπελα στη σκηνή αλλά και για τους καλλιτέχνες που τον έχουν μπερδέψει, αποκάλυψε πως, «Μία κοπέλα μου άφηνε την βέρα της πάνω στη σκηνή επανειλημμένα και μία άλλη κοπέλα ήθελε να υπογράψω πάνω στο στήθος της. Με μπερδεύουν συνέχεια με τον Χρήστο Μάστορα, εντάξει ωραίο παιδί είναι ο Χρήστος, δεν με πειράζει. Έχει τύχει να με μπερδέψουν και με τον Μύρωνα Στρατή, άλλα και με τον Ησαΐα Ματιάμπα, κάτι το οποίο με προβλημάτισε, δεν ξέρω γιατί».
«Μου έρχεται αρκετά συχνά η πρόταση να κάνω κάτι μόνος μου χωρίς την μπάντα. Υπήρχαν φορές που το σκέφτηκα», συνέχισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.
«Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ. Κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν αυτά τα πράγματα πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου. Έχει τύχει να μιλήσω με δημοσιογράφο που ο κόσμος τον κατακρίνει, τον πήρα με καλή διάθεση και με εντυπωσίασε το πως προσάρμοσε τη στάση του μετά», τόνισε αναφερόμενος στο διαζύγιό του.
Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για τις εμφανίσεις του στο Gazarte και για το πώς τον επηρέασε η αναγνωρισιμότητα.
«Βρισκόμαστε στην αρχή της χειμερινής περιόδου στο Gazarte κάθε Σάββατο από τις 11 Νοέμβριου μέχρι 6 Ιανουαρίου, μαζί μας θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Χαριζάνης. Η επαγγελματική μου αναγνωρισιμότητα και η αναγνωρισιμότητα μέσω της προσωπικής μου ζωής ήρθαν μαζί και πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άντζελα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες από το πάρτι της εγγονής της για τα γενέθλια της
- Σοφία Καρβέλα: Η αντίδραση της σε κακόβουλο σχόλιο ότι μοιάζει «με πρεζόνι γυφτάκι»
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση μετατρέπει τα κολλέγια σε ΑΕΙ
- Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Ανεκδιήγητες ανακοινώσεις – Τελικά ήρθε η Σορβόννη, κ. Μαρινάκη;»
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Φάμελλος για λογαριασμούς ρεύματος: Η ΝΔ ασχολιόταν με την κλοπή σε ΟΠΕΚΕΠΕ, δεν ευκαιρούσε να πάρει μέτρα για την ενέργεια
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η Φαίη Θεοχάρη σε μια νέα version της επιτυχίας «Συγκοινωνούντα Δοχεία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook