Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Θέση στην κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τη Φαίη Σκορδά πήρε πριν από λίγο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος βρίσκεται φέτος στην εκπομπή«Fay’s time»
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πήρε θέση στη διαμάχη, κατακεραυνώνοντας την Κατερίνα Καινούργιου.
Όπως είπε, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτό που έγινε στην συνεργάτιδα και φίλη του και τόνισε ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν προβλήματα, για τα οποία πρέπει να ζητήσουν βοήθεια.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την σεβαστώ και να την αγαπήσω πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου και αν δουλεύω. Για πάντα! Μόνο και μόνο γι’ αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα. Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια. Το κακό είναι να μην την βρίσκεις. Όλοι μπορεί να την χρειαστούμε κάποια στιγμή. Αλλά αυτό που κάνατε σήμερα…».

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Ντρέπομαι»

Μετά το σχόλιο του δημοσιογράφου, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την απάντησή της με ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αφήνω αυτό εδώ. Ντρέπομαι πραγματικά που “συνάδελφοι” κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας. Επικίνδυνο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook