Ήταν σαρωτική η εισβολή του Άρη στη ζωή μου,είπε η παρουσιάστρια .

Για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και τα σχέδια γάμου, μίλησε η Μαρία Αντωνά στο περιοδικό You και τον Γιώργο Κακογιάννη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός – παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε ο σύντροφός της, όταν πέθανε ο πατέρας του.

Δυσκολεύτηκες όταν τον είδες να λυγίζει;
Συγκλονίστηκα γιατί δεν ήξερα πώς να βοηθήσω την κατάσταση, μου ήταν πρωτόγνωρο. Σε αυτές τις περιπτώσεις πιστεύω ότι η σιωπηλή στήριξη είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις, αν και γνωρίζεις πως, όσο και να πονάς μαζί με τον άνθρωπό σου, σίγουρα δεν μπορείς να νιώσεις όπως εκείνος. Πόσο μάλλον όταν χάνει τον γονιό του σε τόσο μικρή ηλικία που ήθελε να τον δει και να έρχεται στον γάμο μας.

Εσένα ποιος θα σε πάει στην εκκλησία;
Είμαι τόσο τρελή που μπορεί να πάρω το αμάξι και να πάω μόνη μου. (γελάει) Σίγουρα θα ήθελα να συνοδεύομαι από τον πατέρα μου. Στη δική μου περίπτωση έχω και πατέρα και πατριό, που τους αγαπώ και τους δύο ισάξια. Σίγουρα θα ήθελα να είναι δίπλα μου, όπως ο αδελφός μου και ολόκληρη η οικογένειά μου.

Σκέφτηκες ποτέ ότι προχωρήσατε πολύ γρήγορα;
Ο Άρης ήρθε στη ζωή μου σαν ένας σίφουνας. Από την πρώτη στιγμή με τα πράγματα που έλεγε και έκανε για μένα, σκεφτόμουν ότι έχω μπλέξει με τρελό ή με έναν άνθρωπο που με έχει αγαπήσει τόσο πολύ. Και ο ίδιος έχει πει ότι ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκε τόσο δυνατά στη ζωή του γι’ αυτό και έκανε τατουάζ – μανίκι στο χέρι του, που με είχε τρομάξει γιατί το έκανε πολύ γρήγορα. Ήταν σαρωτική η εισβολή του Άρη στη ζωή μου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook