«Φτάνει πια, έλεος» έγραψε αντιδρώντας στις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Παντελή Τουτουντζή, στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου σχετικά με τους αμφιφυλόφιλους, προκάλεσαν την αντίδραση του Παντελή Τουτουντζή.

Η ηθοποιός είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πως αν δύο ομοφυλόφιλοι γονείς υιοθετήσουν ένα παιδί, τότε κι εκείνο θα έχει τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις.
Ο γνωστός make up artist, ο οποίος μεγαλώνει με τον σύντροφό του δύο παιδιά, θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις της με ένα insta story.
Σε αυτό, γράφει αρχικά: «Σύμφωνα με μελέτες, αυτό που αναφέρει η κα Ιωαννίδου δεν ισχύει και θα χαρώ να μοιραστώ μαζί της την αντίστοιχη βιβλιογραφία. ΥΓ: φτάνει πια, έλεος!».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μπαμπάδες δύο υπέροχων παιδιών, που καθημερινά δίνουμε την ψυχή μας για να τα γεμίσουμε με αγάπη, φροντίδα, αποδοχή και δύναμη… Το μέτρο της επιτυχίας μας είναι η ευτυχία των παιδιών μας και αυτό θα παλεύουμε μια ζωή… Εύχομαι να κοιτάζουμε όλοι τα παιδιά μας μέσα στα μάτια και να βλέπουμε αυτή τη λάμψη της χαράς… Να τα κρατάμε στην αγκαλιά μας και να νιώθουν ότι είμαστε οι κυματοθραύστες για κάθε κακοτοπιά… Αν πραγματικά νοιάζεστε, μην μας δηλητηριάζετε, αφήστε μας μέσα στην αγάπη μας, έχουμε πολλά να δώσουμε, ώστε να βγάλουμε όμορφους ανθρώπους στην κοινωνία. ΥΓ: θα σταθούμε σαν βράχοι δίπλα στα παιδιά μας, ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα στήριξης».

Δείτε τα stories:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook