Η σπάνια αναφορά στην ενός έτους κόρη του, Ολίβια και η επιθυμία του να δεί την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο Παλλάς.

Στις πρόβες για το musical στο οποίο θα πρωταγωνιστεί συνάντησε τον Ίαν Στρατή η κάμερα της εκπομπής, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη.

«Είναι ενός έτους, 5 Δεκεμβρίου κλείνει τον έναν χρόνο ζωής. Θέλω πάρα πολύ να έρθει στην παράσταση, αλλά τόσο μικρή, νομίζω θα βαρεθεί πολύ εύκολα. Ελπίζω να έχει ένα ενδιαφέρον και να της κρατήσουμε λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον για την παράσταση. Θέλω να ακούσει και τα τραγούδια.

Τα ακούει βέβαια κάθε μέρα, αλλά θέλω να τα ακούσει και live. Θα είναι όμορφα πιστεύω. Όταν ακούει οποιοδήποτε τραγούδι χορεύει. Τρελαίνομαι. Αφήστε το. Έχει πει τις πρώτες λέξεις, “μαμά”, “μπαμπά”, “γάτα”… και διάφορες άλλες. Και βέβαια απολαμβάνω την πατρότητα. Δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είναι και λίγο αγχωτικό βέβαια, είναι μεγάλο βάρος αλλά θέλω να πιστεύω ότι τα πάμε πολύ καλά σαν γονείς» είπε ο Ίαν Στρατής για την κόρη του.

Demy: «Έχω βρει τον πρίγκιπα μου στη ζωή»
Το νέο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Anastasia the musical» ζωντανεύει στη σκηνή του Παλλάς από 23 Δεκεμβρίου με τους Demy, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ίαν Στρατής, Κατερίνα Σούσουλα και Βασίλης Αξιώτης.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

Η Demy είπε πως συγκινείται με την επανένωση της ηρωίδας με την γιαγιά της, επειδή έχασε πριν μερικά χρόνια τη δική της.

«Η γιαγιά μου τραγουδούσε και χαιρόταν πολύ που έκανα επάγγελμα αυτό που αγαπούσε εκείνη. Στα δικά της χρόνια δεν το επέτρεπαν γιατί ήταν συνώνυμο με άλλα πράγματα. Έχω βρει τον πρίγκιπα μου στη ζωή».

O Θανάσης Τσαλταμπάσης είπε πως ο ήρωάς του, ο Βλαντ είναι πρώην αριστοκράτης και έχει ξεπέσει και είναι ρακένδυτος στην αρχή.

«Μονίμως νιώθω πρίγκιπας στην πραγματική ζωή, έχω αυτοπεποίθηση. Πρίγκιπας είσαι όταν η καρδιά σου και η ψυχή σου είναι ανοιχτή και ειλικρινής. Είμαστε 14 χρόνια μαζί με την σύντροφό μου και παντρευτήκαμε πρόσφατα επειδή το νιώσαμε».

Η Θέμις Μαρσέλλου, σκηνοθέτης της σειράς, είπε πως η παράσταση «Anastasia the musical» είναι για όλη την οικογένεια.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κάνω αυτό το μιούζικαλ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook